Dangerous pobjednik završnog 3na3 turnira u Herceg Novom

Napisao:  Pročitano 1409 puta nedelja, 10 septembar 2017 10:59

Ekipa Dangerous pobjednik je završnog turnira u basketu 3na3 u organizaciji ''3x3 Montenegro''. Tim u sastavu Elvis Čekić, Marko Koljević, Aleksandar Bogojević i Rajko Tapušković savladao je u finalu najbolje rangirani crnogorski tim G-Unit, rezultatom 18:14.

Pobjednicima je pripala novčana nagrada u iznosu od 1500 eura, dok je drugoplasirana ekipa zaradila tri puta manju sumu.

Jednodnevni turnir realizovan je u petak na spektakularnoj lokaciji, hercegnovskoj Kanli kuli. Vremenski uslovi bili su idealni za igru, a posjetioci su mogli da uživaju u dobrom basketu, muzici i sadržajnom programu za sve uzraste.

Dvočlani sastav ''3x3 Montenegro'', Filip Patković i Mićko Šutulović, ovog ljeta je uz pomoć i podršku KSCG i opština organizovao čak 5 izuzetno uspješnih turnira: u podgorici, Baru, Rožajama, Bijelom Polju i Herceg Novom, podigavši na viši nivo u našoj zemlji ovaj budući olimpijski sport.

Iz tog razloga organizatori ne kriju zadovoljstvo i u skoroj budućnosti najavljuju nove i sve brojnije turnire, a u planu je realizacija crnogorske lige u basketu 3na3.

photo: Facebook page 3x3 Montenegro