Pet pionirskih reprezentativaca Crne Gore u Akademiji Vizura!

Napisao:  Pročitano 5460 puta utorak, 13 septembar 2016 20:22

Pet pionirskih reprezentativaca Crne Gore košarkaško usavršavanje nastaviće u beogradskoj Akademiji Vizura! U pitanju su Matija Radunović, Sergej Milanko, Ognjen Lacmanovič, Andrija Grbović i Filip Anđušić.

Mladi crnogorski košarkaši su u prestižnu akademiju pošli posredstvom licenciranog FIBA-inog agenta, dugogodišnjeg košarkaškog radnika, Tihomira Dragovića, koji je za naš sajt kazao da će ovi momci u glavnom gradu Srbije dobiti pravu šansu za skladan košarkaški razvoj:

''Crnogorski pionirski reprezentativci će u Akademiji Vizura biti dio sigurno najboljeg razvojnog programa za mlade košarkaše u Evropi, koji predvodi Žare Vučurović. Oni će nastaviti da igraju za crnogorsku reprezentaciju, ne treba njihov dolazak u Srbiju shvatiti kao pokušaj uništavanja crnogorske košarke, jer to nije slučaj. Momci će ovdje nastaviti školovanje i trenirati 5,6 sati dnevno i sigurni smo da će brže i bolje napredovati, što je u interesu svih'', kaže bivši košarkaš i trener.

Matija Radunović u Akademiju Vizura stiže iz Budućnosti, Sergej Milanko je bivši igrač Mogrena, Ognjen Lacmanović je ponikao u Rudaru, dok su Andrija Grbović i Filip Anđušić bili članovi KK Pljevlja.