Šampioni stvaraju šampione - kreće sa radom KK All star 2014

Napisao:  Pročitano 2118 puta utorak, 15 septembar 2015 18:42

Nakon odlično posjećenog i uspješno realizovanog ljetnjeg košarkaskog kampa ''Kolašin 2015'', crnogorski košarkaški šampioni Vlado Šćepanović, Nikola Peković i Savo Đikanović odlučili su da od 1. oktobra pokrenu školu košarke u  Podgorici!

Škola će se zvati All star 2014 i u nju će moći da se upišu dječaci i djevojčice uzrasta od 6 do 12 godina. Sa polaznicima škole radiće jedan od osnivača Savo Đikanović, bivši košarkaš Dragan Pejić i jos nekoliko trenera čija će imena naknadno biti objavljena.

''Odlučili smo se da prve godine krenemo sa najmlađima, koje ćemo učiti osnovama košarke i košarkaškoj azbuci. Već od sljedeće godine ćemo postepeno priključivati satrije selekcije, jer nam nije cilj masovnost, vec kvalitet u radu. Pokušaćemo da djeci ukažemo cemo na značaj koji košarka ima u sportskom i ličnom razvoju mladih igrača. Imamo u planu da u narednom periodu krenemo sa školom košarke u još nekoliko gradova širom Crne Gore. To će biti nastavak jedne ozbiljne košarkaske priče, koja će vremenom zaživjeti u Crnoj Gori.'', izjavio je za naš portal nekadašnji centar Budućnosti, Hemofarma i Olimpijakosa, Savo Đikanović.

Upis djece i sve informacije se mogu dobiti na broj telefona 067/032-132, e-mail allstar2014info@gmail, kao i na facebook stranici Košarkaski klub All star 2014.