LOB osvojio Quest u Budvi, povratak na teren Petra Stojanovića!

Napisao:  Pročitano 1259 puta subota, 15 septembar 2018 19:12

Ekipa Lob u statavu Dušan Gojnić, Elvis Čekić, Filip Djukić i Radovan Petričić) osvojila je ''Quest stop'' trurni 3na3 u Budvi, u organizaciji ''3x3 Montenegro''.

Lob je u finalu savladao najpraijatnije iznenađenje turnira, ekipu CT (Marjan Stojanović, Petar Stojanović, Goran Miljenović, Mirko Vuletić), koja je u polufinalu priredila senzaciju i pobijedila najbolje rangiranu crnogorsku ekipu G-Unit-

Ono što posebno raduje je povratak na teren nekada velikog talenta crngorske košarke, plejmejkera Lovćena Petra Stojanovića, (na donjoj slici lijevo), koji je zbog srčanih problema bio prinuđen da se oprosti od aktivnog bavljenja košarkom.

Posebno raspoložen na svakoj utakmici je bio Marjan Stojanović, koji je u četvrtfinalu protiv Podgorice pogodio čak 8 trojki!

Pobjedničkoj ekipi pripala je glavna nagrada u vrijednosti od 500 eura, dok je drugoplasirani tim zaradio 300 evropskih novčanica.

Pobjedom Loba smo dobili i 4. različitog šampiona na 4 stanice na ovogodišnjoj crnogorskoj turneji, koja je do sada obuhvatila turnire na Cetinju, Tivtu i Bijelom Polju.