I ovog vikenda Meridian poklanja bonus novoregistrovanim igračima!

Napisao:  Pročitano 382 puta subota, 28 jul 2018 12:14

Nemaš nalog? Ovog vikenda opusti se , registruj se I uzmi bonus! Meridianbet je odlučio da pokloni 5EUR bonusa svim igračima  koji se registruju  u toku vikenda na sledećem linku:  https://bit.ly/2uRhMeg

Ne gubi vrijeme, uzmi svoj bonus i odmah si na dobitku!

Registruj svoj nalog odmah!

Ova ponuda važi od 28.07.2018 do 29.07.2018 u 23.59h.

Bonus će biti uplaćen u ponedeljak 30.07.2018 do 12h.

Bonus je vremenski ograničen. Svi registrovani igraci imaju 7 dana da aktiviraju nalog I prihvate bonus, u suprotnom će njihovo stanje bonusa biti izgubljeno.

Kako bi aktivirali vaš nalog neophodno je da kontaktirate korisnički servis putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na Viber broj 067/256-927

Bonus možeš iskoristiti za klađenje na sport: na uživo ili standardnom klađenju, brojevima… Opcija je mnogo! Kladi se online gdje god da se nalaziš i sa bilo kog uređaja.

Ali to nije jedini bonus koji poklanjamo.

Tokom naredne sezone kladionica Meridian će nagrađivati one najbolje. Ukoliko si u petak, subotu ili nedelju odigrao tiket koji je prošao i uz to pogodio najveću kvotu – bonus je tvoj!

Pravila uopšte nisu komplikovana, potrebno je da minimalan ulog bude 1€ i da na tiketu budu barem četiri meča. Na tiketu mogu da se nađu utakmice iz bilo kog sporta!

Baš tolika je Meridianova nagrada, svake nedelje će tiket sa najvećom pogođenom kvotom, a da ispunjava ova pravila, dobiti 100€! Teško da možeš da dobiješ bolju vijest kada ponedeljkom kreneš na posao! Bonus iznos se uplaćuje na bonus račun korisnika ponedeljkom do 12h.

Pao si jedan par?  Nikakav problem!

Ako si pao na samo jedan meč vraćamo ti novac! Potrebno je samo da odigraš tiket sa 6 ili više parova sa minimalnom kvotom 1,50!

Iskoristi Meridianove fantastične  bonuse!