Migo Kovač organizuje košarkaški kamp na Žabljaku

Napisao:  Pročitano 2935 puta subota, 30 jun 2018 18:51

Jedan od najboljih crnogorskih trenera za rad sa mladim igračima, Miloš Migo Kovač, čestrtu godinu zaredom organizuje košarkaški kamp na Žabljaku.

Iskusni stručnjak, 'svježi' šampion naše zemlje sa kadetskim timom Budućnosti, zajedno sa svojim pomoćnikom, trenerom u U17 reprezentaciji Crne Gore Bojanom Nikolićem, će svoja znanja u gradu podno Durmitora prenositi dječacima i djevojčicama svih uzrasta u periodu od 16. jula do 1. avgusta.

Za kvalitetan rad i pripreme košarkaša na idealnoj nadmorskoj visini, na raspolaganju polaznika kampa su dva otvorena terena, školska sala i sportski centar, dok je za smještaj i ishranu sportista obezbijeđen hotel Lovac.

Stručnost trenera i fenomenalni uslovi za rad garantuju poboljšanje košarkaških sposobnosti polaznicima kampa i adekvatnu pripremu za predstojeću sezonu.

Kamp na Žabljaku je podijeljen u dvije smjene:

1) od 16. jula do 24. jula po cijeni od 280 eura po osobi

2) od 24. jula do 1. avgusta po cijeni od 280 eura po osobi

Za košarkaše koje su u mogućnosti da obezbijede hranu i smještaj u sopstvenom aranžmanu, cijene treninga u toku trajanja smjene iznosi 120 eura.

Ukoliko, pak, zainteresovani žele da odrade obje smjene, to će moći da urade po cijeni od 520 eura (200 ukoliko imaju obezbijeđenu hranu i smještaj).

Svi zainteresovani za učešće na kampu mogu se prijaviti na broj telefona 069 199 566.

Požurite, broj mjesta je ograničen!