Fedor Žugić na All Star U16 utakmici tokom F4 Evrolige u Beogradu!

Napisao:  Pročitano 2400 puta utorak, 15 maj 2018 13:01

Jedan od najtalentovanijih crnogorskih košarkaša Fedor Žugić dobio je poziv da učestvuje na ALL Star U16 utakmici, koja će biti održana tokom Fajnal for-a Evrolige, koji je na programu od 17. do 20. maja.

Fedor je jedan od 12 košarkaša koji je dobio pozivnicu za ovaj prestižan događaj, jedini sa prostora bivše Jugoslavije i jedini koji još uvijek nije navršio ni 15 godina!

All Star meč između U16 i U17 selekcija najperspektivnijih igrača Evrope će biti održan 19. maja, kada je pauza na F4 Evrolige, a u međuvremenu će talenat Budućnost VOLI-ja imati priliku da trenira sa poznatim stručnjacima i upozna se i druži sa NBA zvijezdom Donovan Mičelom i majstorima iz evroligaških klubova, kao i da posmatra sve utakmice završnog turnira najznačajnijeg košarkaškog takmičenja na ''Starom kontinentu''.

Prošlogodišnji pionirski prvak Crne Gore u dresu KK Junior i 'svježi' juniorski šampion u dresu Budućnosti sa i do 4 godine starijim igračima i kadetski reprezentativac naše zemlje je tek na početku karijere, a već je učestvovao na brojnim značajnim kampovima i turnirima, na kojima je zapao za oko velikom broju skauta i košarkaških stručnjaka.

Čast koja mu je ukazana da u Beogradu predstavlja sebe, svoj klub i državu, zasigurno će mu biti motiv više da još jače i upornije radi sa ciljem da sebi prokrči put u seniorskoj košarci.

photo: Nenad Vuruna