UBA International iz Turske u saradnji sa crnogorskom sportskom agencijom MMbasket organizovao je 22. i 23. aprila sertifikovani NCAA ''showcase'' u kosovskoj Prištini, koji je ocijenjen kao veoma uspješan.

U organizaciji Studentskog sportskog saveza Crne Gore i Opštinskog studentskog sportskog saveza Podgorica, u nedjelju 23. aprila startovala je ovogodišnja Luštica bay Studentska liga Crne Gore u košarci.

Košarkaši Jugopetrola i EPCG igraće u finalu Biznis lige. Reprizu prošlogodišnjeg finala ova dva tima obezbijedila su trijumfima nad Javnom upravom i Kliničkim centrom, ukupnim rezultatom 2:0 u serijama.

U organizaciji Studentskog sportskog saveza Crne Gore i Opštinskog studentskog sportskog saveza Podgorica, u nedjelju 23. aprila startovala je ovogdišnja Luštica bay Studentska liga Crne Gore u košarci.

U organizaciji Studentskog sportskog saveza Crne Gore i Opštinskog studentskog sportskog saveza Podgorica, u nedjelju 23. aprila startovaće ovogdišnje izdanje Studentske lige Crne Gore u košarci.

Strana 1 od 140