Agencija Monte Sport, u saradnji sa Opštinom Bar i uz pomoć Košarkaškog saveza Crne Gore, od 17. do 19. marta u Baru organizuje veliki internacionalni košarkaški U16 turnir, koji će biti humanitarnog karaktera.

Proteklog vikenda odigrani su mečevi 8. kola Biznis lige, u kojem su pobjede upisale ekipe EPCG, Kliničkog centra, Javne uprave, CKB i Jugopetrola.

Pioniri madridskog Reala, za koji su nastupali crnogorski 14-godišnjaci Stefan Vukčević i Miloš Pešić, osvojili su peti put uzastopno špansku Mini Kopu, turnirsko takmičenje za prvaka, savladavši danas u finalu Unikahu rezultatom 64:85.

Pioniri Real Madrida, u čijim redovima nastupaju Crnogorci Stefan Vukčević i Miloš Pešić, igraće u finalu Mini Kope, turnirskog takmičenja za prvaka Španije, nakon što su danas u polufinalu eliminisali Baskoniju sa ubjedljivih 94:66.

Pioniri Real Madrida plasirali su se u polufinale Mini Kope (koja se održava paralelno sa 'Copa del Rey'), turnirskog takmičenja za prvaka Španije, nakon što su u grupnu fazu završili bez poraza.

Strana 1 od 129