Prvi Vučevićev kamp od 15. do 17. juna u Baru: Usrećiti djecu je posebna privilegija

Napisao:  Pročitano 1035 puta sreda, 13 jun 2018 17:09

Nikola Vučević će od 15. do 17. juna u svom Baru organizuje košarkaški kamp, na kojem će učestvovati 60 talentovane djece iz crnogorskih košarkaških klubova, uzrasta od 12 do 15 godina.

Budući košarkaši će, tokom tri dana pozivnog kampa na terenima hotela „Sidro“ moći da uče košarkaške poteze od renomirаnih stručnjaka. Ujedno, imaće priliku da se druže i čuju košarkaške savjete ne samo od zvijezde Orlando Medžika, već i njegovih prijatelja koji su će uzeti učešće na prvom ovakvom događaju u Crnoj Gori, koji su van granica Balkana pomogli NBA i Nike, a iz regiona “Diva voda” i “BAR-KOD shop parfimerije”.

Svrha kampa je da se djeca upoznaju, druže i usvoje što više informacija, od Vučka, trenera i gostiju, sa ciljem da se sa kampa kućama vrate zadovoljni, obogaćeni novim iskustvom i stečenim znanjima, koje će im koristiti u daljem košarkaškom razvoju.

''Bez prijatelja ne možete mnogo toga da uradite'', kaže Vučević za „Bаsketball sphere“, s ogromnom dozom sreće što će se njegova dugоgodišnja želja za tri dana preliti u lijepu realnost, ''Ne samo kao košarkaš, nego kao profesionalac u bilo kom poslu, težite da vrhunskim rezultatima. Naravno, uvijek vas obuzme sreća kada dostignete određeni cilj, ali mislim da je posebna privilegija kada imate priliku i mogućnost da usrećite djecu. Već nekoliko godina sam razmišljao o kampu, ali zbog raznih obaveza, poslovnih i privatnih, nisam bio u mogućnosti. Želioo sam, kada krenemo u projekat, da budem potpuno posvećen tome. Evo, sada se sve poklopilo i mogu da vam kažem da sam pomalo nestrpljiv da se svi zajedno okupimo.''

Konferencija za medije na kojoj će detaljnije biti predstavljen prvi Vučevićev kamp biće održana u petak 15. juna u 12h u press sali hotela Sidro.