Mladi crnogorski košarkaš Đorđije Grgurović potpisao je dvogodišnji ugovor sa italijanskim B ligašem, Violom iz Ređo Kalabrije.

Crnogorski stručnjak Duško Ivanović imenovan je za novog trenera Bešiktaša, ozvaničio je istanbulski klub.

Crnogorski reprezentativac 28-godišnji Ulcinjanin, Vlado Mihailović novi je član aktuelnog šampiona Poljske, Anvila iz Vloclaveka.

Košarkaš Tejlor Ročesti potpisao je ugovor sa kineskim Fuđijanom i otišao iz evropske košarke, posle godinu dana provedenih u Crvenoj zvezdi.

Specijalizovani košarkaški poral Eurohoops javlja da je Duško Ivanović u poodmaklim pregovorima sa upravom Bešiktaša, te da bi trofejni crnogorski stručnjak uskoro trebalo da preuzme kormilo turskog kluba.

Nakon Jakova Miloševića i Pavla Jovićevića, i treći crnogorski košarkaš karijeru nastavlja u italijanskom B ligašu Kampli Basket 1957.

Crnogorski reprezentativac Marko Todorović igraće naredne sezone u španskom prvoligašu Huventudu iz Badalone.

Trener Budućnost Volija pred najizazovniju sezonu u istoriji kluba poručio da će svi morati da na terenu zarade svoju poziciju u timu i da neće biti nedodirljivih.

Crnogorski veteran Marko Popović igraće naredne sezone u slovačkom Košarkaškom klubu Prievidža.

Danas su u Podgoricu stigli američki košarkaši Aron Kraft i Koti Klark. Njih dvojica bili su vidno zadovoljni zbog dolaska u košarkaški klub Budućnost VOLI.
Strana 1 od 212