Crnogorski reprezentativac 28-godišnji Ulcinjanin, Vlado Mihailović novi je član aktuelnog šampiona Poljske, Anvila iz Vloclaveka.

Košarkaš Tejlor Ročesti potpisao je ugovor sa kineskim Fuđijanom i otišao iz evropske košarke, posle godinu dana provedenih u Crvenoj zvezdi.

Specijalizovani košarkaški poral Eurohoops javlja da je Duško Ivanović u poodmaklim pregovorima sa upravom Bešiktaša, te da bi trofejni crnogorski stručnjak uskoro trebalo da preuzme kormilo turskog kluba.

Nakon Jakova Miloševića i Pavla Jovićevića, i treći crnogorski košarkaš karijeru nastavlja u italijanskom B ligašu Kampli Basket 1957.

Crnogorski reprezentativac Marko Todorović igraće naredne sezone u španskom prvoligašu Huventudu iz Badalone.

Trener Budućnost Volija pred najizazovniju sezonu u istoriji kluba poručio da će svi morati da na terenu zarade svoju poziciju u timu i da neće biti nedodirljivih.

Crnogorski veteran Marko Popović igraće naredne sezone u slovačkom Košarkaškom klubu Prievidža.

Danas su u Podgoricu stigli američki košarkaši Aron Kraft i Koti Klark. Njih dvojica bili su vidno zadovoljni zbog dolaska u košarkaški klub Budućnost VOLI.

Mladi crnogorski reprezentativac Pavle Jovićević pridružiće se svom zemljaku Jakovu Milošević u Kampliju, ekipi koja je član italijanske B lige.

Crnogorski centar Milan Šuškavčević novi je član španskog trećeligaša (LEB Plata), ekipe CB Viljarobledo, ozvaničeno je iz kluba.

Strana 1 od 212