Popović: Možemo do pobjede protiv dvostrukog šampiona!

Napisao:  Pročitano 1012 puta utorak, 06 decembar 2016 09:20

Nakon pet odigranih mečeva u Balkanskoj ligi ove sezone, Teodo ima učinak od tri pobjede i dva poraza, a danas ih očekuje možda i najzahtjevnija utakmica do sada. Naime, izabranici Mija Kadije otputovali su u Prištinu, gdje će počev od 19 časova koplja ukrstiti sa dvostrukim osvajačem regionalnog takmičenja, ekipom Sigala.

Ekipa iz Prištine, doduše, ne blista u dosadašnjem dijelu grupne faze: tim koji je na početku sezone vodio crnogorski stručnjak Petar Mijović odigrao je tri utakmice u BIBL-u i pretrpio dva poraza, upisavši samo jednu pobjedu. Sa druge strane forma Teoda je u usponu, pa u taboru crnogorskog sastava ima razloga za optimizam.

''Večeras se sastajemo sa veoma ozbiljnom ekipom, koja u Balkanskoj ligi uvije ima najveće ambicije, pa uloga favorita sa razlogom pripada njima. Međutim, vjerujem u našu ekipu, samopouzdanje nam je veliko nakon par bitnih, vezanih pobjeda u domaćem šampionatu i ubijeđen sam da sa Kosova možemo da se vratimo sa pobjedom'', kazao je za naš portal mladi centar Tivćana Miloš Popović.

Utakmica u Prištini počinje u 19 časova, a na njoj će pravdu dijeliti sudijska trojka iz Bugarske Cekov - Velikov - Pavlov.

photo: balkanleague.net