Sekulić ostvario sjajan 'dabl-dabl', Perović još jednom odličan

Napisao:  Pročitano 1096 puta utorak, 09 decembar 2014 00:07

Crnogorski košarkaši su i prethodnih nekoliko dana imali veoma zapažene učinke u američkim univerzitetskim ligama.

To se posebno odnosi na Filipa Sekulića, člana Čestnat Hil koledža, koji pruža sve bolje partije. Njegova ekipa je, doduše, pretpjela poraz 86:90, ali je naš centar blistao, osvativši 'dabl-dabl' od 22 poena i 13 skokova.

Nakon najboljeg košgeterskog učinka u istoriji Binghempton Univerziteta, Dušan Perović je odigrao još jednu odličnu partiju. U porazu od Pena 79:70, popularni ''Dugi'' je postigao 16 poena i 5 skokova.

Džordžia Buldogsi su ostvarili trijumf nad Koloradom rezultatom 64:57, uz po 7 poena i skokova Nemanja Đurišića.

Slavio je i Lin Univerzitet protiv Rolinsa 80:64, a dobar meč za pobjednike odigrao je Pavle Raičković, koji je zabilježio 10 poena i 5 skokova. 

Na kraju meča protiv Stounhila, radovali su se igrači Sautern Nju Hempšira, a među njima i Aleksandar Dobrović, koji je upisao 5 pogodaka i 3 asistencije.

Džomstaun je nadigrao Seton Hil, za koji je Damjan Sredanović postigao po 4 poena i skoka, rezultatom 83:61, Ekerd je nadvisio Floridu Tek (78:70), za koju je Miki Rajović uhvatio jednu loptu za dva minuta u igri, a poraz je pretrpio i Univerzitet Centralna Florida (73:96 od Florida Stejta), u kojem je Đole Mumin igrao dva minuta, bez učinka (promašio jedan šut iz igre).

Na kraju, Heris Stouv Stejt je izgubio od Lindenvuda 56:73, uz 1 poen i 3 skoka Vjeka Vučinovića.