Crnogorski juniorski reprezentativac Danilo Brnović potpisao je prvi profesionalni ugovor sa španskim ACB ligašem, Iberostar Tenerifeom!

Krilni centar Nikola Rondović karijeru će nastaviti u članu prve košarkaške lige Srbije, ekipi Zlatibora.

Crnogorski centar Dragan Bjeletić prošle sedmice potpisao je ugovor sa ekipom Gradine, ali je nakon samo par dana raskinuo ugovor sa Premijerligašem BiH.

Crnogorski internacionalac Gordan Glomazić novi je košarkaš švedskog prvoligaša UMEA basket, saznaje košarka.me.

Crnogorski košarkaš Igor Čvorović karijeru će nastavit u španskom San Pablo Burgosu, nezvanično saznaje košarka.me.

Bivši košarkaš Ibra, Rožajac Amin Hot u potrazi je za novim klubom, nakon što je prošle godine uspješno branio boje Mafc-a iz Budimpešte.

Mladi crnogorski košarkaš Lazar Labović promijenio je klupske boje u Italiji, preselivši se iz svog dosadašnjeg kluba, C ligaša Korona Platina iz Piadene u redove člana Serije A, Vanoli Kremone, sa kojom je potpisao dvogodišnju saradnju.

Iskusni crnogorski reprezentativni centar Blagota Sekulić karijeru će nastaviti u španskom ACB ligašu Delteco Gipuzkoa Basket iz San Sebastijana, prenose španski mediji.

Danas su predstavnci Eurolige u zvaničnoj posjeti SC Morača, sa ciljem da izvrše sve potrebne kontrole tehničkih prilagođavanja postavljenim standardima.

Košarkaški klub Budućnost Voli sezonu u Evroligi počinje 12. oktobra mečom protiv italijanskog šampiona Armanija. Ovaj meč je prvobitno bio zakazan za 11. oktobar a šampion ABA lige je još u julu pokušavao da promijeni termin odigravanja meča u prvom kolu nove sezone Evrolige.

Strana 1 od 214