Aleksandar Džikić, trener Budućnost Volija, kazao je nakon trećeg poraza ''plavih'' u Evroligi da je Makabi zatvorio utakmicu bolje od njegovog tima.

Crnogorski trener Dragan Prle Radović upisao je sinoć prvu pobjedu na klupi ruminskog prvoligaša Feniks Galati.

Juče je u prostorijama Košarkaškog saveza Crne Gore održan sastanak predstavnika 12 klubova koji će se nadmetati u Prvoj juniorskoj ligi naše zemlje.

U trećem kolu Eurokupa Asvel Vilerban crnogorskog trenera Zvezdana Mitrovića upisao je drugu pobjedu savladavši na svom parketu turski Turk Telekom, sa ubjedljivijh 84:63.

Orlando je pobjedom počeo NBA sezonu - u derbiju Floride savladao je Majami 104:101, uz solidno izdanje crnogorskog centra Nikole Vučevića.

Košarkaši Mornara iz Bara poraženi su večeras u trećem kolu Eurokupa od španske ekipe Unikaha Malaga, rezultatom 85:96.

Košarkaši Sutjeske poraženi su večeras u SC ''Nikšić'' od ''stoprocentne'' ekipe Splita u meču 4. kola ABA 2 lige, rezultatom 83:90.

Košarkaši Lovćena poraženi su večeras u Skoplju od ekipe MZT-a u meču 4. kola ABA 2 lige, nakon produžetka, rezultatom 100:90.

Košarkaši Lovćena poraženi su večeras nakon produžetka u Skoplju od ekipe MZT-a u četvrtom kolu ABA 2 lige, rezultatom 100:90.

Košarkaši Sutjeske poraženi su večeras u meču 4. kola ABA 2 lige u SC ''Nikšić'' od hrvatske ekipe Split, rezultatom 83:90.

Strana 1 od 794