Bosansko-hercegovački premijerligaš Vogošća postigla je dogovor o saradnji sa crnogorskim centrom Draganom Bjeletićem, koji je nedavno potpisao, a potom ekspresno raskinuo ugovor sa Gradinom iz Srebrenika.
Američki košarkaš sa crnogorsikim pasošem, Tajris Rajs trebalo bi da postane novi organizator igre nemačkog Brose Bamberga. Rajs je prošlu sezonu proveo u Kini, nakon što se sa Barselonom, svojom pređašnjom ekipom, nije rastao na lijep način.
Nemanja Milošević osvojio je prvi trofej u Bugarskoj sa ekipom Levski-Lukoil. Baranin se okitio titulom Balkanske lige savladavši u finalu ekipu Baškimija 83:72 koju predvodi naš Dragan Radović.
Nakon smjene sa klupe Lovćena, Dragan Radović krajem februara potpisao je uvogor sa ekipom Baškimija iz Prizrena. Cetinjski stručnjak na klupi kosovske ekipe zamijenio je grčkog trenera Stratosa Kukulekidisa.
U Balkanskoj ligi počeo je plej-of odigrana su dva susreta, Baškimi je na svom terenu savladao Akademik Bulteks 94:81, dok je Levski Lukoil u drugom pobijedio Tiranu 67:73 i "odškrinuo" vrata polufinala.
Strana 1 od 77