Đorđije Đoko Pavićević čini sve da Mornar, u organizacionom smislu, besprekorno dočeka novu sezonu u kojoj će se Barani nadmetati na četiri fronta: u kvalifikacijama i, eventualno, grupnoj fazi Lige šampiona, u ABA ligi i u domaćem kupu i prvenstvu. Otkako je prepustio mjesto šefa stručnog štaba svom starijem bratu Mihailu, relaksiraniji je i ima više vremena da se bavi organizacionim pitanjima.
Na košarkaškom Super kupu u Baru, koji će označiti početak sezone u ABA ligi, neće biti šampiona. Turnir u našem primorskom gradu igra se od 20. do 23. septembra.
Kanađanin Kyle Landry je sinoć  sa suprugom, kćerkom i sinom stigao u naš glavni grad. Čim je sletio na podgorički aerodrom tražio je od predstavnika Kluba da ga odvedu da vidi SC Morača!
Nikšićanin Filip Barović posljednje je pojačanje Budućnost VOLI-ja za predstojeću sezonu, saopšteno je na zvaničnoj Facebook stranici crnogorskog šampiona.
Košarkaši Budućnost Volija na okupu će biti najvjerovatnije od 20. avgusta. To je sasvim dovoljno za standardni program priprema od šest sedmica uoči naredne sezone, prve u kojoj šampiona Crne Gore vodi trener Aleksandar Džikić.
Strana 1 od 254