I u drugom meču na pripremnom ''Turniru Kuberten'' u Parizu, košarkaši Crne Gore su poraženi, ovog puta od Grčke razultatom 87:76.

Košarkaši Budućnost Volija savladali su ekipu Mege Bemaks sa 99:95 u Beogradu, u trećem kontrolnom meču u predsezoni.

Aleksandar Džikić je otklonio dilemu da li će klub prije početka sezone anagažovati "peticu" u reketu…

Crnogorski košarkaški reprezentativac Nemanja Đurišić nakon iskustva u Njemačkoj, karijeru nastavlja u belgijskom Ostendeu.

Nakon nekoliko inostranih pojačanja - jedan povratak. U klub u kojem je ponikao, vratio se 18-godišnji bek, Igor Drobnjak, koji je stigao iz Mege, gdje je proveo protekle dvije sezone.

Na predstavljanju tima za najizazovniju sezonu u istoriji kluba, predsjednik Dragan Bokan je rekao da Budućnost Voli u istorijsku sezonu ulazi sa mnogo većim ambicijama nego prethodnih, ali je epitet favorita u ABA ligi prepustio drugima.

Juniorska reprezentacije Crne Gore ostvarila je dva poraza na startu Evropskog šampionata u Letoniji. Dueli sa Velikom Britanijom i Litvanijom su bili suprotni, a u utorak u 13 časova slijedi duel sa Srbijom.

Imajuću u vidu veliko interesovanje kada je u pitanju renoviranje SC Morača i njegovo prilagođavanje visoko profilisanim standardima Eurolige, informišemo vas o trenutnom stanju i statusu adaptacije.

Unikaha, Lijetvos Ritas, Uniks, Torino, Frankfurt – spisak je ekipa koji će biti rivali Mornaru u Evrokupu. Ljubitelji košarke u Baru imaće priliku da gledaju vrhunske ekipe, sam krem evopske košarke.

Košarkaši Mornara saznali su rivale u premijernom nastupu u Evrokupu.

Strana 1 od 120