(Video) ''Ludačka'' trojka Vranješa za pobjedu u Ljubljani!

Napisao:  Pročitano 3193 puta subota, 21 oktobar 2017 20:57

''Kada Erik pojede bananu, događa se nevjerovatna promjena, Erik postaje Bananamen''. Fraza iz nekad popularnog crtanog filma mogla bi se, u modifikovanoj verziji, primijeniti na Nemanju Vranješa kada igra u gostima protiv Olimpije.

Nešto poput: ''Kada Vrana igra u Ljubljani, događaju se nevjerovatne stvari, Vrana postaje ''buzzer-beaterman'' - ili kako god pustite mašti na volju. Poenta: Mornar je dobio prvi ovosezonski meč na strani u ABA ligi, a junak trijumfa je nikšićki bek, koji je postigao ''ludačku'' trojku uz zvuk sirene, rastuživši Olimpiju, upravo kao i prije dvije godine, tada u dresu Sutjeske!

Barani se uvijek muče u gostima: prošle sezone su prvi meč van svoje ''Topolice'' dobili u finišu FIBA Lige šampiona u Avelinu, ali se Vranješ pobrinuo da ovog puta trijumf u gostima stigne pravovremeno - taman da razbije rezultatsku krizu i povrati samouzdanje Pavićevićevoj četi!

Kako je crnogorski reprezentativac to uradio: sa preko 8 metara, sa jedne noge, o tablu - pogledajte na klipu u prilogu!

Video