Mijenja se parket u SC ''Lovćen'', Cetinjani drugo kolo ABA 2 igraju u Podgorici

Napisao:  Pročitano 1209 puta četvrtak, 05 oktobar 2017 17:51

U Sportskom centru ''Lovćen'' na Cetinju u toku je rekonstrukcija dvorane. Dio radova već je završen, a u toku su oni najvažniji – rekonstrukcija dijela parketa i zamjena dotrajalog.

Iz "Sportskog centra" kažu kako prva veća rekonstrukcija nakon niza godina, uz podlogu, obuhvata uređenje hodnika prema svlačionicama i adaptaciju svlačionica, pri čemu je dio radova već završen.

''Upravo radimo na rekonstrukciji parketa, pri čemu će na mjestima gdje je on dotrajao, biti postavljen novi. Završeni su, ili su pri kraju, radovi na rekonstrukciji hodnika, postavljanju pločica, a već je završena restaucacija svih svlačionica'' – kažu iz d.o.o. “Sportski centar” za Radio Cetinje.

Oni ističu kako, uz "Sportski centar" i Prijestonicu Cetinje, rekonstrukciju finansiraju Direkcija javnih radova, ali i Košarkaški klub "Lovćen".

''KK "Lovćen" je finansirao restauraciju dijela hodnika i svlačionica, pa će dvorana ispunjavati sve uslove za odigravanje utakmica ABA lige'' – dodaju oni.

Cjelokupni radovi vrijedni su više od 30 hiljada eura, a u "Sportskom centru" najavljuju da je završetak planiran za prvi novembar.

Zbog radova u dvorani košarkaši Lovćen će u Drugoj ABA ligi susret 2. kola protiv Ohrida, zakazan za 18. oktobar, igrati u Podgorici:

''U međuvremenu ekipa trenira u dvorani "Verde" u Podgorici. Tamo ćemo odigrati i meč protiv Ohrida. Nadamo se da će sve biti spremno do osmog novembra, kako bi meč protiv Vršca odigrali na Cetinju'' – saopštio je Radiju Cetinje Dejan Mlađen iz KK Lovćen.

tekst i slika: cetinjskilist.com