Nidam i Luković na pragu Mornara?

Napisao:  Pročitano 1814 puta utorak, 04 jul 2017 16:07

Sudeći prema pisanju pojedinih crnogorskih medija, Mornar iz Bara blizu je dovođenja dva velika pojačanja na pozicijama pleja i dvojke.

Barani su namjerili da naprave konkurentan tim za ABA ligu, crnogorski šampionat i Ligu šampiona, pa su nakon Vranješa, Mićovića i Reli Rosa praktično dogovorili saradnju sa Amerikancem sa crnogorskim pasošem, Derikom Nisamom.

26-godišnji košarkaš koji je nastupao za našu reprezentaciju u proteklim kvalifikacijama za EP prošlu sezonu je proveo u redovima italijanske Ređo Emilije, za koju je u prosjeku postizao 7,8 poena i 2,4 asistencije.

Mornar je navodno otpočeo pregovore i sa Urošem Lukovićem, 213cm visokim centrom, koji je prošle sezone igrao za beogradski Partizan i u ABA ligi prosječno bilježio 8,1 poen i 5,5 skokova.

Ekipa koju će naredne sezone sa klupe predvoditi Mihailo Pavićević ranije je produžiča ugovore sa sa igračima koji su bili dio tima minule sezone: Radojem Vujoševićem, Markom Mugošom, Borisom Baićem, Emirom Hadžibegovićem i Vukotom Pavićem.

photo: Roberto Pistilli