Kadija: Helios je ekipa u našem rangu, ako ponovimo igru protiv Primorske...

Napisao:  Pročitano 154 puta utorak, 06 novembar 2018 11:34

Košarkaši Lovćena sjutra veče u svojoj dvorani na Cetinju dočekuju ekipu slovenačkog Heliosa iz Domžala u meču 7. kola ABA 2 lige.

Cetinjani na megdan Slovencima izlaze okuraženi odličnim izdanjem protiv neporaženog lidera Primorsje u 6. rundi, u kojoj su poraženi, ali su teren napustili uzdignute glave.

“Poslije dobre igre protiv Primorske i veoma tijesnog poraza očekujem da na svom terenu ponovimo takvu igru, i zabilježimo pobjedu protiv ekipe Heliosa koja je po kvalitetu u našem rangu'', smatra trener Cetinjana Mijo Kadija, a slično mišljenje ima plje Radenko Pilčević.

“Pred nama je utakmica protiv Heliosa koji ima isti skor kao i mi. Imamo jedan mini ciklus od dvije utakmice pred domaćom publikom u koje ulazimo sa željom da što bolje odigramo i naravno dođemo do trijumfa. Mislim da je ekipa u podizanju forme i nadam se da ćemo to pokazati na terenu u srijedu veče. Ekipa Heliosa ima nekoliko iskusnih igrača koji su igrali ABA 1 takmičenje. S toga, očekujem jednu kvalitetnu utakmicu i ako budemo dali svoj maksimum na terenu, uvjeren sam da pobjeda neće izostati.”

Utakmica Lovćen - Helios počinje sjutra u 18 časova.