(Video) Šampioni pjesmom prekinuli Džikića: Spalila si sve, sve u dimu nestajeee

Napisao:  Pročitano 1097 puta nedelja, 15 april 2018 11:38

 

Novi šampioni ABA lige, košarkaši Budućnost VOLI-ja, pjesmom Bojana Bajramovića ''Spalila si sve'', prekinuli su pobjedničku pres konferenciju svog trenera Aleksandra Džikića nakon istorijskog uspjeha u 4. meču finalne serije plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde.

U prilogu, na viedo klipu koji je na svojoj Facebook stranici postavila Agencija Media Sport možete pogledati kako je to izgledalo.

Dok je još trajalo slavlje u dvorani, trener Budućnosti Aleksandar Džikić ušao je u salu za konferencije, u društvu krilnog centra Kajla Lendrija.

Šef struke Podgoričana je, kao i crnogorski šampion, prvi put osvojio "jadransku" titulu, ali nije odavao utisak euforije. Štaviše, dok je ekipa slavila, on je bio daleko od terena.

"Isto kao što sam izašao na kraju kupa izašao sam i sada, nisam ni prsten dobio, ne slikam se sa ekipom, to je neko moje sujeverje i to je tako. Ljudima se ne sviđa, ali šta ću. Mator sam da se menjam nešto puno", izjavio je srpski stručnjak.

U osvrtu na utakmicu, finalnu seriju i osvojeni pehar dao je kratak komentar.

"Šta da kažem... Prije svega čestitam Zvezdi. Mnogo su dobar tim. Nama je mnogo teško da igramo sa njima. To se vidjelo u svakoj utakmici. Sve su utakmice bile blizu, stvarno blizu. Imaju kvalitet, dugački su, imaju lidera Ročestija i pravi su evroligaški tim. Sad, jesmo osvojili ABA ligu ove godine i to je lijepo. Ostaće zapisano u istoriji kluba. Do ove utakmice rekao sam da nas prvo to interesuje. Te priče od oktobra i tako dalje... Polako, ko živ - ko mrtav... Čestitao bih svojim igračima, stručnom štabu, ovim ljudima što vode klub. To je to", dodao je Džikić.

 

 

 

Video