Džikić: Mega je najtalentovanija ekipa ABA lige, čeka nas teško gostovanje

Napisao:  Pročitano 491 puta subota, 13 januar 2018 11:02

U ponedjeljak su ugasili Zvezdu, u srijedu ispili Cedevitu, a napornu nedjelju kompletiraće večeras u 19 časova posjetom ''Meginom vrtiću'' u Sremskoj Mitrovici.

Budućnost igra sjajno, iza nje su dvije velike pobjede protiv ljutih rivala, ali upravo umor i zasićenje mogu biti problem u meču 16. kola ABA lige, protiv mlade i poletne ekipe Mega Bemaksa, koju sa klupe predvodi bivši košarkaš ''plavih'', Dejan Milojević.

“Sljedeći protivnik je najtalentovanija ekipa u ABA, skup momaka sa velikim potencijalom, slobodno se već može reći da imaju istoriju stvaranja igrača za najviše nivoe košarke. Igraju uvijek motivisano, sa željom da se dokazuju protiv svakog protivnika. Imaju vremena da se spreme za svaku utakmicu, vjerovatno računaju i na naš raspored i umor, sigurno nas čeka teško gostovanje'' - kazao je trener Budućnosti Aleksandar Džikić.

Jedan od najboljih igrača Budućnosti u meču Eurokupa protiv Cedevite bio je potpuno oporavljeni Sead Šehović, koji se pribojava stila igre mlade ekipe iz Srbije.

“Nastavlja se naš niz teških utakmica. Protivnik je mnogo drugačiji u odnosu na naš prvi meč, sad su kompletni, igraju na svoj način, koji zahtjeva potrošnju velike energije i puno koncentracije'' - veli Šehović

photo: Starsport