Koljević pred Ohrid: Unaprijed dobijene utakmice mogu biti veoma teške

Napisao:  Pročitano 539 puta utorak, 09 januar 2018 13:51

Košarkaši cetinjskog Lovćena sjutra veče imaju izglednu priliku da napokon razbiju ''prokletstvo gostujućeg terena'' i da upišu prve bodove na strani.

Naime, Cetinjani su danas otputovali u Ohrid, gdje će sjutra, počev od 17 časova, gostovati istoimenom ''fenjerašu'' u okviru 13. kola ABA 2 lige.

Lovćen je prošle sedmice Novu godinu započeo velikom pobjedom protiv jedne od najboljih ekipa regionalnog takmičenja, slovenačke Krke, na krilima povratnika u svoje redove, Ivana Koljevića, koji je u finišu postigao ključnu trojku.

33-godišnji plej donio je Radovićevoj četi iskustvo i kvalitet, koji će u nastavku šampionata predstavljati dodatnu vrijednost u borbi za gornji dio tabele.

"Posle bitne pobjede pred domaćom publikom nad ekipom Krke, putujemo za Ohrid, gdje nas, na papiru, očekuje laka utakmica. Međutim, upravo takve, unaprijed dobijene utakmice, mogu da budu izuzetno teške i da dobiju neželjeni epilog. Zato ćemo u Makedoniji dati 100% sebe i pokušati da osvojimo dva boda, čime ćemo, nadam se, započeti pobjednički niz, jer nas poslije ovog gostovanja očekuju dva meča na Cetinju'' - kazao je u najavi meča za naš portal organizator igre Lovćena.