Teodo sjutra za oboljelog dječaka i gornji dio tabele

Napisao:  Pročitano 969 puta utorak, 19 decembar 2017 10:58

Košarkaši Teoda, osokoljeni pobjedom nakon velikog preokreta prošle sedmice na Cetinju, u 10. kolu ABA 2 lige sjutra veče u svojoj ''Župi'' dočekuju ekipu Vršca.

Tivćanima je sjutrašnji duel jako važan kako bi održali priključak sa timovima iz gornjeg dijela tabele. Glomazićeva četa je trenutno 6. na tabeli, sa skorom od 5 pobjeda i 4 poraza, a eventualnim trijumfom bi se na tabeli izjednačili sa sjutrašnjim rivalom, koji ima uspjeh više.

Predstojeći meč Teoda je važan i sa jednog netakmičarskog, humanitarnog aspekta. Naime, sav prihod od prodaje ulaznica, koje koštaju dva eura, namijenjen je za liječenje Sava Rilija, dječaka kojem je dijagnostifikovana cerebralna paraliza.

Ulaznice za utakmicu u srijedu su u prodaji u ugostiteljskim objektima u Tivtu, a možete ih kupiti i na "Humanitarnom bazaru" u srijedu od 11 časova na Trgu od magnolija ili prije utakmice, na ulazu u sportsku dvoranu "Župa".

Svi ljudi koji su u mogućnosti da sa većom sumom pomognu porodicu Rili, to mogu uraditi uplatom na žiro račun broj 510100297523401792 (CKB banka), na ime Milan Rili.

Utakmica u Tivtu počinje sjutra u 18 časova.