Abramovič: Protiv Krke šanse pola-pola

Napisao:  Pročitano 452 puta utorak, 14 novembar 2017 14:14

Uoči meča 6. kola ABA 2 lige sa Krkom u srijedu u Župi, Teodo ima velikih problema u sastavu. Centar Savić i dalje ne trenira zbog bolesti, a sada se razbolio i drugi centar Sekulović.

No, Tivćani se ne predaju. Spremni su da odbrane Župu. U izjavi za zvanični sajt ABA lige trener Glomazić od svojih momaka traži maksimalnu borbenost:

„Imamo personalnih problema pred meč sa kvalitetnom ekipom “Krke”. Savić i dalje ne igra, a zdravstvenih problema ima i Sekulović. Ko bude na parketu mora odigrati maksimalno borbeno i sa energijom. U ABA ligi igramo dobro, a kući smo dosad dobili sve tri utakmice. Pokušaćemo da trijumfujemo i protiv Krke. Nadam se i pomoći publike” -kaže Glomazić

Zanimljivo je da je novi član Teoda Slovenac Robert Abramović koji odlično poznaje svoje zemljake, kvalitetni sastav Krke:.

“Dobro poznajem ekipu Krke i cijenim je. Najveć adut im je igra ispod koša. Ako ih tu zaustavimo možemo do pobjede. U ovom meču nema favorita. Šanse su pola-pola, ali ja vjerujem u našu ekipu i očekujem pobjedu” – ističe Abramović.

Treći slovenački tim, nakon Rogaške i Primorske, u Tivtu gostuje sjutra u 18 časova.

preuzeto sa: radiotivat.com