Bilo je i boljih dana kada je u pitanju tivatska košarka. Teodo, košarkaški simbol crnogorskog primorskog grada, zbog finansijskih poteškoća još uvijek nije oformio budžet za narednu sezonu i velika je nepoznanica u kakvom će sastavu pristupiti predstojećim izazovima.
Vele da ljubav prevazilazi sve prepreke, a najjaču, najčistiju, iskonsku emociju osjećaju djeca. Ona kada vole, vole svim svojim bićem.
Prvi krug kadetske Superlige su kompletirali sa učinkom od 8 pobjeda i samo tri poraza, skinuli su prestižne skalpove poput Mornarovog i Sutjeskinog, istakli su se kao ozbiljni kandidati za F4 i definitivno se mogu smatrati hitom dosadašnjeg nadmetanja najboljih crnogorskih kadetskih ekipa.
Prošle godine se okitio medaljom namijenjenom juniorskim prvacima Crne Gore, proljetos je potpisao prvi profesionalni ugovor sa Sutjeskom, a ove godine je jedan od lidera tima koji u jedinstvenoj juniorskoj ligi ''diše za vratom'' lideru Budućnosti. 
''Istorija je učiteljica života'' i uči nas da, kada je crnogorska košarka u pitanju, nikako ne smijemo zaboraviti da je jedan od najvećih alhemičara na našim prostorima kolašinski KK Gorštak, koji u svojoj fabrici pretvara talenat u bisere.
Strana 1 od 7