Crnogorski košarkaši, čast izuzecima, nisu bili pretjerano raspoloženi proteklog vikenda u mečevima trećeg i četvrtgo ranga španske košarke.

Ekipa Podgorica pobjednik je ''Quest Finals-a'' u organizaciji ''3x3 Montenegro'', u saradnji sa FIBA, koji je juče održan na podgoričkom Rimskom trgu.

Crnogorski as Bojan Dubljević pretekao je Breda Brensona, postavši 4. igrač na listi sa najviše nastupa u ''narandžastom'' dresu Valensije u Ligi ENDESA u istoriji kluba.

Crnogorski reprezentativac i bek barskog Mornara Nemanja Vranješ najkorisniji je košarkaš trećeg kola ABA lige.

Košarkaši Mornara iz Bara upisali su večeras prvu pobjedu u novom izdanju ABA lige. Izabranici Mihaila Pavićevića savladali su u trećem kolu, prvi put pred svojim navijačima, veliki Partizan, rezultatom 97:94.

Košarkaši Budućnosti trenutno u Laktašima igraju meč treće kola ABA lige. Nakon prvog poluvremena, aktuelni šampion ABA lige vodi 35:41.

Najbolji protiv velikih i kada je najteže - to je Nemanja Vranješ. Popularni Vranjoza je večeras briljirao protiv Partizana tokom cijelog susreta, a posebno se istakao u finišu, kada je sa dvije trojke u presudnim trenucima (pogledajte u prilogu) unio kiseonik u pluća svojoj ekipi i vratio joj inerciju nakon pozitivnog perioda ''crno-bijelih''.

Košarkaši Mornara upisali su prvu pobjedu u novom izdanju ABA lige, savladavši u trećem kolu u svojoj ''Topolici'' ekipu beogradskog Partizana, rezultatom 97:94.

Crnogorski stručnjak Nikola Milatović debitovao je na fenomenalan način na prvom zvaničnom meču na klupi svog novog kluba Goga Basketa.

Barska dvorana ''Topolica'' u četvrtak, petak i subotu bila je poprište sudijskog kampa u organizaciji FIBA, KSCG i UKSCG, tokom kojeg je odigran turnir na kojem su učestvovali Ulcinj, Sutjeska, Studentski centar i juniorska ekipa Sutjeske.

Strana 1 od 791