Ženska kadetska reprezentacija Crne Gore zabilježila je drugu vezanu pobjedu na Evropskom prvenstvu B divizije. Naša selekcija pobijedila je Veliku Britaniju rezultatom 49:43.

Naša ženska kadetska selekcija zabilježila je juče istorijski trijumf protiv neugodnih Islanđanki i večeras će  u okviru 3. kola od 20 sati i 30 minuta na megdan Velikoj Britaniji.

Crnogorske kadetkinje upisale su prvi trijumf na Evropskom prvenstvu B divizije u Podgorici. Izabranice Zorana Kašćelana savladale su selekciju Islanda 63:58

Ženska kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je juče na startu Evropskog prvenstva B divizije u Podgorici od Grčke rezultatom 34:64 i probaće večeras da upiše prvi trijumf.

Ženska kadetska košarkaška reprezentacija Crne Gore ubjedljivo je poražena na startu EP B divizije u Podgorici od selekcije Grčke rezultatom 34:64.

Trener Budućnost Volija pred najizazovniju sezonu u istoriji kluba poručio da će svi morati da na terenu zarade svoju poziciju u timu i da neće biti nedodirljivih.

Ženska košarkaška kadetska reprezentacija Crne Gore po prvi put u istoriji nastupaće na Evropskom prvenstvu B divizije čiji je domaćin Podgorica od 16. do 25. Avgusta.

Danas su u Podgoricu stigli američki košarkaši Aron Kraft i Koti Klark. Njih dvojica bili su vidno zadovoljni zbog dolaska u košarkaški klub Budućnost VOLI.

Dres crnogorskog šampiona danas je zadužio i Andre Spajt (23, 191 cm), minule sezone najbolji igrač Sjevernog Kolorada i reprezentativac Jermenije.

Prvi od pet internacionalaca koji su ovog ljeta pojačali Mornar stigao je u Bar. To je „prezimenjak“ aktuelnog crnogorskog šampiona Marin Mornar. Hrvatski košarkaš doputovao je u ponedeljak popodne i odmah posjetio dvoranu Topolica gdje ga je dočekao glavni menadžer kluba Đorđije Pavićević. 

Strana 1 od 196