Očevi su im bili poznati košarkaši, a sada su vrsni treneri koji rade u francuskoj Pro A ligi. Nebojša Bogavac je pomoćnik francuskom selektoru Koleu na klupi Strazbura, dok Savo Vučević u eliti predvodi Burž, koji je tu i doveo.
Svi smo mi u Crnoj Gori doktori za analizu prosutog mlijeka, ali da ne bude ona klasična priča ''rekao sam vam da će tako biti'', kada je već svima jasno da brod tone - prvih par rečenica ovog teksta, od prije tačno godinu dana, sažimaju ono u šta sam duboko vjerovao, vjerujem i vjerovaću, ono što je donijelo rezultat, što se pokazalo kao uspješna formula - u Budućnosti domaći igrači MORAJU da igraju veću ulogu!
Vlada Kuzmanovića nema potrebe posebno predstavljati, tako da to nećemo ni raditi. Bivši bek šuter Budućnosti i dugogodišnji stručni konsultant na evroligaškim utakmicama na Sport klubu u kolumni za naš portal dao je svoje viđenje novog izdanja Evrolige, koja počinje ove sedmice, i pozicije Budućnosti u njoj.
Crnogorski stručnjak Duško Ivanović debitovao je porazom u prvom zvaničnom meču na klupi svog novog kluba Bešiktaša.
ABA liga je pred vratima, ni početak Evrolige nije daleko, a forma šampiona regionalnog i povratnika nakon 15 godina u elitno evropsko takmičenje, Budućnost VOLI-ja, je daleko od zadovoljavajuće.
Strana 1 od 72