Crnogorski selektor Bogdan Tanjević nedavno je, prilikom žrijeba grupa za kvalifikacije za Svjetski kup 2019. godine, izrazio zabrinutost zdravstvenim biltenom i skromnom minutažom naših bekova u svojim klubovima, u projekciji predstojećeg Eurobasketa.
Budućnost Voli je afirmisala trojicu talentovanih košarkaša Aleksu Ilića, Zorana Nikolića i Petra Popovića i to je najveći uspjeh podgoričkog kluba ove sezone, kazao je predsjednik Dragan Bokan.
Njegova odbrana je napravila propust dozvolivši Bakiću da sa zvukom sirene iz izgledne pozicije uputi šut za produžetak, ali je nakon promašaja beka barske ekipe mogao da odahne i podigne ruke visoko u vazduh. Igor Đaletić je nakon iscrpljujuće, najteže finalne serije u istoriji ERSTE lige od sticanja nezavisnosti, doveo Budućnost do 11. titule prvaka.
Proputovao je cio svijet i gdje god je bio, rado je prihvaćen i ostavio je dubok trag - piše o crnogorskom gorostasu Slavku Vranešu sportski portal Sport klub.
Sedmog avgusta 2016. godine crnogorska juniorska reprezentacija napravila je ogroman uspjeh osvojivši Evropsko prvenstvo B divizije u Skoplju. Selektor Bogavac i njegovi momci popeli su se na pobjedničko postolje i vratili malu Crnu Goru u evropsku elitu.
Strana 1 od 62

SUPERLIGA

Kadeti:                                       

1. MOGREN 9-4
2. MLADOST 8-5
3. BUDUĆNOST VOLI 8-5
4. STUDENTSKI CENTAR 6-7
5. MORNAR 6-7
6. MNE TEAM 6-7
7. GORŠTAK  5-8
8. CENTAR 4-9

Juniori:

1. BUDUĆNOST VOLI 11-1
2. SUTJESKA 9-3
3. PRIMORJE 8-4
4. MORNAR 7-5
5. STUDENTSKI CENTAR 4-8
6. LIM 4-8
7. CENTAR 3-9
8. MNE TEAM 2-10