''Sitnice život znače''. Crnogorski košarkaš koji već godinama igra u Italiji, Goran Bjelić, osjetio je to na svojoj koži. 33-godišnji Podgoričanin je u septembru prošle godine otputovao u Taranto sa svojom ekipom iz Nardoa, gradića iz regije Pulja, u blizini Lećea, na zakazanu prijateljsku utakmicu, test između tima koji igra u seriji B i tima koji ima ambiciju da mu se pridruži sljedeće sezone. Srećom, na tom meču bio je prisutan doktor ekipe Masimo De Benedeto. 
Biohemičar Beri Sirs zagovara konzumiranje masti, ugljenih hidrata i proteina u tačno određenom odnosu - 30:40:30. Ovaj način prehrane može da bude koristan ukoliko vaš organizam želite da uvedetu u "zonu", odnosno povoljnu hormonsku ravnotežu. Međutim, to nije tema naše priče.
Košarkaški klub Lovćen igraće na Fajnal foru crnogorskog Kupa nakon punih šest godina! Te 2011. godine Cetinjani su organizovali završni turnir i uspjeli su da preko Primorja (89:81) stignu do finala, gdje su poraženi od Budućnosti (68:43), rivala koji ih, najvjerovatnije, očekuje 17. februara u Baru.
Bivši trener Partizana i selektor Crne Gore, aktuelni strateg francuskog Limoža, Duško Vujošević, govorio je u intervjuu za Sport Network o trenerima Crvene zvezde i Partizana.
Brnović je u Crnoj Gori poznato fudbalsko prezime, ali bi uskoro moglo postati i sinonim za košarkaški uspjeh, zahvljujući momku koji ga sa ponosom nosi na poleđini svog dresa.
Strana 1 od 61