Košarkaši Sutjeske iznenadili su ekipu Budućnosti u 4. kolu Juniorske Superlige savladavši ih rezultatom 74:67 u sali Ekonomske škole.

Kadeti Gorštaka u Kolašinu su u okviru 4. kola Superlige savladali komšije ekipu Centra rezultatom 73:61.

Meč 4. kola Druge faze Balkanske lige prekinut je pri rezultatu 61:60 za Teodo na 2:45 minuta do kraja treće dionice, kada je trener domaćih, Dragan Nikolić povukao ekipu sa terena.

Košarkaši Budućnosti su u 23. kolu ABA lige poraženi od Olimpije u Ljubljani rezultatom 81:79. "Plavi" su sada izgubili gotovo sve šanse u borbi za drugo ili treće mjesto.

Košarkaši Mornara u 23. kolu ABA lige poraženi su na svom terenu od Mega Leksa rezultatom 81:89. Barani su ovim porazom znatno umanjili šanse za opstanak u ABA ligi.

Crnogorski košarkaški klub Sutjeska poražen je večeras od Kožuva u 3. kolu druge faze Balkanske lige u Đevđeljiji rezultatom 94:65.

Košarkaši Gorštaka u gostima su u okviru 3. kola Kadetske Superlige savladali u Podgorici ekipu Budućnosti rezultatom 62:55.

Košarkaši Crvene Zvezde osvojili su Kup "Radivoja Koraća" nakon što su u finalu savladali vječitog rivala ekipu Partizana sa 74:64.

Amin Hot i Mihailo Sekulović osvajači su trećeg mjesta u Kupu Bugarske. Njihov Balkan je savladao Akademik za koji nastupa Milorad Šutulović rezultatom 83:62.

Studentski centar je u 3. kolu Superlige kadeta savladao ekipu Bjelopoljskog Centra rezultatom 64:51.

Strana 1 od 99