Nakon Jakova Miloševića i Pavla Jovićevića, i treći crnogorski košarkaš karijeru nastavlja u italijanskom B ligašu Kampli Basket 1957.

Umjesto ovog vikenda, treća i posljednja stanica ''Quest tour-a'' u basketu 3na3, čiji su organizatori ''3x3 Montenegro'', pod okriljem FIBA-e, biće održana sljedećeg vikenda na gradskom trgu u Bijelom Polju, saopštio je organizator.

Crnogorski reprezentativac Marko Todorović igraće naredne sezone u španskom prvoligašu Huventudu iz Badalone.

Kadetska reprezentacija Crne Gore pobijedila je u prvom meču razigravanja od 13. do 16. mjesta na Evropskom prvenstvu u Novom Sadu ekipu Gruzije 83:81, pa će sjutra protiv Slovenije imati šansu da sačuva elitni status.

B reprezentacija Crne Gore poražena je u prvom od serije mečeva koji su predviđeni u Kini, od selekcije Novog Zelanda u gradu Hančengu, rezultatom 77:79.

Kadetska reprezentacija Crne Gore ''preživjela'' je prvi od dva meča razigravanja od 13. do 16. mjesta na Evropskom prvenstvu u Novom Sadu, što znači da je sebi obezbijedila šansu da se sjutra bori za posljednju poziciju koja i naredne godine garantuje nastup u A diviziji.

Kadetska reprezentacija Crne Gore propustila je meč lopte protiv Španije i Estonije, pa će težim putem pokušati da izbori opstanak u A diviziji Evropskog prvenstva.

Treća stanica ''Quest Tour-a'' u basketu 3na3, čiji su organizatori ''3x3 Montenegro'' pod okriljem FIBA-e, biće Gradski trg u Bijelom Polju.

Kadetska reprezentacija Crne Gore nije iskoristila prvu meč loptu za opstanak u A diviziji Evropskog prvenstva u Novom Sadu.

Košarkaši Mornara okupili su se danas u dvorani Topolica, poslije ljetnje pauze. Dobrodošlicu su im poželjeli šef stručnog štaba Mihailo Pavićević, glavni menadžer kluba Đorđije Pavićević, potpredsjednik kluba Đuro Ostojić i sportski direktor Drago Spičanović.

Strana 1 od 764