Prestižne turske škola ACI Koleji organizuju u Crnoj Gori košarkaški kamp za djevojčice i dječake rođene 2001. godine i mlađe.

Menadžerska agencija ''Sports Leader Agency'' u periodu od 2. do 11. jula organizuje kamp u italijanskom gradu Piombino (regija Toskana) za sve mlade košarkaše koji žele da se nametnu tamošnjim klubovima.

Nikšić je baza naših košarkaša za presudne mečeve u prvoj fazi kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Igrači su i pred dolazak na okupljanje individualno trenirali, pa su u boljoj formi od očekivanog.

Finiks Sansi su izabrali košarkaša Univerziteta Arizona Deandrea Ejtona kao prvog pika na ovogodišnjem draftu NBA lige. Mladi Slovenac Luka Dončić je izabran kao treći pik od strane Atlanta Hoksa, koji su ga odmah trejdovali u Dalas Maverikse.

U17 reprezentacija Crne Gore pretrpjela je večeras ubjedljiv poraz u Vršcu od vršnjaka iz Srbije u pripremnom meču za Svjetsko prvenstvo u Argentini, koje je na programu od 30. juna do 8. jula.

Mlada reprezentacija Crne Gore poražena je u prvom pripremnom meču za Evropsko prvenstvo koje se u njemačkom Čemnicu održava od 14. do 22. jula.

Dosadašnji pomoćnik Aleksandra Džikića u stručnom štabu Budućnost Volija Igor Đaletić, trenersku karijeru nastaviće u Zjelonoj Gori.

Jedan Crnogorac stiže umjesto drugog u italijanskog drugoligaša Saundreef Sijenu. Dojučerašnji krilni centar kluba iz Toskane Marko Simonović ozvaničio je saradnju sa ljubljanskom Olimpijom, a u njegov bivši tim stigao je zemljak Todor Radonjić.

U17 reprezentacija Crne Gore poražena je večeras u Vršcu od vršnjaka iz selekcije Srbije u trećem pripremnom meču za Svjetsko prvenstvo u Argentini, rezultatom 78:76.

Na Kopaoniku je u toku sedmodnevni ''Kamp perspektivnih sportista Podgorice'' u organizaciji Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada Crne Gore, na kojem učestvuju talentovani sportisti iz 5 različitih sportova.

Strana 1 od 750