22 najtalentovanije košarkašice do 15 godina u Crnoj Gori, treniraju u dvorani kompleksa Verde. U pitanju je kamp koji organizuje Košarkaški savez Crne Gore uz nadzor selektora seniorske selekcije Roberta Injigesa i njegovog stručnog štaba. Zoja Čanović i Jovana Kojčinović prezadovoljne su što su dobile ovakvu šansu.
Najbolju crnogorsku košarkašicu Jelenu Dubljević očekuje novi izazov u karijeri: svježa osvjačica Eurokupa u dresu turskog Galatasaraja odlučila je da ponovo promijeni kontinent i svoje igračko iskustvo nastavi da stiče u kineskoj ekipi Šangaj Baošan.
U sportskom kompleksu  "Verde" od 9. do 17. juna startuje mini kamp za  djevojčice, rođene, 2003, 2004 i 2005.  godine. Ovo će biti još jedno od mnogobrojnih okupljanja koje je ove godine imao veći broj djevojčica.
Ženski košarkaški klub Budućnost Bemaks je nastavio da dovodi pojačanja. Patricija Bura je nova članica podgoričkog tima, koji već pravi tim za narednu sezone.
Košarkašice Primorja u konkurenciji pionirki rutinski su osvojile titulu savladavši u finalu ekipu Budućnosti 61:55, u meču za treće mjesto Roling je bio bolji od Lovćena 50:35.
Strana 1 od 88