Ženski Kup je ovog puta bio u potpunosti - ženski!

Napisao:  Pročitano 891 puta nedelja, 11 mart 2018 14:17

Finalni turnir Kupa Crne Gore za košarkašice, koji je u petak i subotu održan u Nikšiću, ovog puta bio je u potpunosti u znaku žena! Pored djevojaka koje su na terenu branile boje svojih ekipa, povjerenje da pravdu dijele na polufinalnim i finalnom susretu dobilo je šest crnogorskih sutkinja!

To je prvi put u istoriji da se muške sudije ''ne miješaju u posao'' svojih koleginica na završnom turniru nekog važnog košarkaškog takmičenja u Crnoj Gori, a sutkinje koje su u Nikšiću dobile zadatak da se pobrinu za reglarnost takmičenja i koje su za odrađeni posao pobrale komplimente i zaslužile najviše ocjene su sestre Radinović, Ivana i Karolina, Nataša Orbović, Maja Gardašević, Tijana Ćetković i Suzana Vujičić.

Ivana, Maja i Tatjana su ''zviždale'' na polufinalnom duelu Budućnost - Primorje, a Karolina, Suzana i Nataša su sudile u drugom obračunu između Nikšića i Lovćena.

Na utakmici za trofej između Budućnosti i Lovćena, koje su očekivano osvojile podgoričke ''vučice'', pravdu su dijelile Karolina, Ivana i Nataša.

Da je ženski turnir bio baš sasvim ženski svjedoči i činjenica da su mjesto delegata za zapisničkim stolom na tri utakmice završnice Kupa u Nikšiću zauzele Bojana Vučinić i Irena Ivanović!