Sastav crnogorske U16 reprezentacije za Humanitarni turnir u Budvi

Napisao:  Pročitano 959 puta četvrtak, 12 april 2018 14:45

Eksperimentalna kadetska reprezentacija Crne Gore učestvovaće na Humanitarnom turniru ''Basketball cup 2018'' koji će od sjutra do nedjelje biti održan u Budvi.

Pored ''crvenih'', dio ovog turnira biće kadetski sastavi crnogorskih timova Mogren i Mornar, kao i madridski Real, rumunski Kluž, gruzijski Zaza Pačulia, ruska Lokomotiva i odgovarajuća selekcija Izraela.

Crna Gora se nalazi u grupi B u okviru koje će se u petak (sastnice na slici ispod) sastati sa Lokomotivom, u subotu sa Izraelom i Mornarom, dok će u nedjelju igrati mečeve razigravanja za plasman u odnosu na postignuti rezultat u grupi.

Selektor Slobodan Savović za ovu priliku pozvao je sljedećih 15 košarkaša  iz domaće i srpske lige:  Aleksandar Bulatović (All Star 2014), Luka Tomović, Balša Jokić (Kotor), Nikola Milošević, Fedor Žugić, Nikola Rakočević, Miloš Pešić (Budućnost VOLI), Ognjen Lacmanović, Andrija Grbović, Filip Anđušić, Matija Radunović (Vizura Šark), Ilija Varajić, Petar Višnjić, Petar Pavlović (Sutjeska), Stefan Jovović (Crvena zvezda).

Dnevna ulaznica za utakmice košta dva eura, a na ulazu u salu ''Mediteranskog sportskog centra'' biće postavljena kutija za donacije, a sva prikupljena sredstva biće usmjerena u humanitarne svrhe.