Novi udarac za "crvene" bez Sekulića na Sloveniju i Španiju

Napisao:  Pročitano 520 puta četvrtak, 15 februar 2018 21:41

Iskusni centar je povrijedio tetivu, zbog čega propušta i Kup kralja, na kojem je trebalo da nastupi sa Fuenlabradom.

Problemima sa povredama u crnogorskoj košarkaškoj reprezentaciji pred duele sa Slovenijom i Španijom nema kraja, jer je sada otpao i Blagota Sekulić.

Iskusni centar je morao da otkaže dolazak u Podgoricu, jer je povrijedio tetivu, zbog čega propušta i Kup kralja, na kojem je trebalo da nastupi sa Fuenlabradom.

To je novi udarac za selektora Zvezdana Mitrovića, kojem su sa prvobitnog spiska otpala još dva centra - petica Filip Barović i četvorka Nemanja Đurišić.

Zbog činjenice da Crvena zvezda igra Evroligu u istom terminu, na raspolaganju neće biti ni Milko Bjelica, koji je nastupio protiv Bjelorusije u Minsku.

Valensija i Himki, kao ni u novembru, neće pustiti Bojana Dubljevića, odnosno Marka Todorovića, pa je jasno da će Mitrović imati velikih problema u reketu.

Jedina preostala klasična petica je mladi Zoran Nikolić iz Budućnosti, kojem će pomagati Ivan Maraš, Danilo Nikolić, Vukota Pavić...

Crna Gora 23. februara u „Morači“ dočekuje prvaka Evrope Sloveniju, a tri dana kasnije gostuje Španiji u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2019. godine.

Izvor: Vijesti.me

Photo by: fiba.basketball.com