Krivokapić: Želimo da budemo 'živi' do posljednjeg kola, a onda pokušamo podvig na Cetinju

Napisao:  Pročitano 792 puta četvrtak, 10 maj 2018 14:28

Lovćen sinoć u Nikšiću nije iskoristio prvu meč loptu, dok je Teodo dobio svoj meč u Ulcinju, pa je nada Tivćana u četvrto mjesto, posljednji voz za finale i ABA 2 ligu naredne sezone, nastavila da tinja, sada još jačim intenzitetom.

Ipak, sve još uvijek zavisi od Lovćena - ukoliko Cetinjani u narednoj, 9. rundi savladaju Mornar, sve će biti riješeno.

Međutim, ukoliko u tome ne uspiju, odlučivaće posljednje kolo i direktan duel između Tivćana i Lovćena u Prijestonici, a četa Rajka Krivokapića bi, obzirom da je u prvom susretu izgubila 76:82, u toj situaciji morala da trijumfuje sa 7 ili više poena razlike (osim ukoliko Teodo u 9. kolu ne savlada Budućnost, u tom slučaju Tivćanima bi odgovarala pobjeda sa bilo kojom razlikom).

Dok ima života, ima i nade - to je moto kluba iz Boke u finišu crnogorske lige, što se primjećuje u riječima njihovog trenera Rajka Krivokapića:

“Naš cilj je bio da budemo “živi” do posljednjeg kola. I eto, zahvaljujući našoj pobjedi u Ulcinju i porazu Lovćena u igri  smo. U pobjedi protiv Ulcinja bilo je dosta dobrih stvari, ali i nekih s akojim nisma zadovoljan. Praktično dobijenu utakmicu uveli smo u skoro neizvjesnu završnicu. Pripremićemo se dobro, ispraviti neke stvari i pokušati da na Cetinju napravimo podvig” – rekao je trener Teoda Rajko Krivokapić za Radio Tivat.

photo: Radio Tivat