Đoković MVP 12. kola ERSTE lige

Napisao:  Pročitano 835 puta ponedeljak, 12 februar 2018 11:23

U 12. kolu Prve A crnogorske ERTSE lige najbolji individualni učinak ostvario je krilni košarkaš Danilovgrada Dragoje Đoković, koji je u uspjehu svog tima u komšijskom derbiju protiv Studentskog centra sakupio 31 indeksni poen.

U idealnoj petorci zajedno sa Đokovićem našli su se njegov saigrač Ratković, plej Lovćena Korać, krilni centar Sutjeske Vujović i centar Ulcinja Bjeletić.

Najbolja petorka 12. kola ERSTE lige:

1. Nikola Korać (Lovćen) - Cetinjani su mnogo teže nego što se očekivalo, tek nakon produžetka, savladali Ibar u Rožajama, predvođeni svojim organizatorom igre koji je upisao 19 poena, te po 4 skoka, asistencije i ukradene lopte, za indeks 26.

2. Bojan Ratković (Danilovgrad) - Danilovgrađani su trijumfovali protiv ''Studenata'' na krilima MVP-ja Đokovića, ali i pleja Ratkovića, koji je zabilježio 17 pogodaka, 7 skokova i 6 uspješnih proigravanja, ostvarivši indeks 29, što mu je donijelo poziciju broj ''dva'' u idealnoj petorci.

3. Dragoje Đoković (Danilovgrad) MVP - ''Trojka'' Danilovgrađana je najkorisniji igrač runde, zahvaljujući učinku od 23 poena, 8 skokova i 3 asistencije i ukupnom indeksu korisnosti 31.

4. Miloš Vujović (Sutjeska) - Košarkaš Nikšićana je u lakšem treningu protiv Primoja odskočio sa 18 pogodaka i 12 uhvaćenih lopti (indeks 23).

5. Dragan Bjeletić (Ulcinj) - Još jedno sjajno izdanje popularnog Bjele u novoj pobjedi Ulcinjana, ovog puta u Bijelom Polju. Centar Vujačićeve čete uknjižio je 22 pogotka i 12 skokova, sakupivši 29 indeksnih poena.

6. igrač Elvis Čekić (Jedinstvo) - Najbolji igrač poraženih ekipa u prethodnoj rundi je krilni centar Bjelopoljaca, koji je zabilježio novi ''dabl-dabl'' od 18 poena i 16 skokova (indeks 31).