Tim petog selektora Crne Gore, Zvezdana Mitrovića, biće na velikom iskušenju, a nije potrebno ni pominjati koliko bi pobjeda u večerašnjem meču (20 časova) značila „crvenima”.

Ekipa Nikšića 1995 je u 3. kolu Prve A lige za žene na svom terenu bila bolja od ekipa Primorja savladavši ih sa 70:54.

Košarkašice Lovćena nastavile su sa dobrim partijama, Cetinjanke su večeras u Nikšiću savladale ekipu Rolinga sa 77:54.

Košarkašice Budućnost Bemaxa upisale su i drugu ubjedljivu pobjedu protiv, ipak, nedoraslog takmaca u ovom takmičenju – nakon pobjede u Podgorici sa 64 razlike (97:33), izabranice Gorana Boškovića su u gostima imale “više milosti”, pobijedile su sa “samo” 49 razlike, u utakmici 6. kola grupe A.

Košarkaši Jedinstva u 1/8 finala Kupa Crne Gore teže su od očekivanog savladali ekipu Kotora savladavši ih sa 83:90.

Košarkaši Teoda su teže od očekivanog savladali ekipu Zete u 1/8 finala Kupa Crne Gore, izabranici Zorana Glomazića meč su prelomili u posljednjoj dionici slavivši sa 100:92.

Proteklog vikenda dobre role pojedinih naših košarkaša u Srbiji, Bosni, Sloveniji i Mađarskoj, a evo i njihovih učinaka.

Košarkašice Lovćena u 2. kolu Prve A ženske lige u gostima su savladale ekipu Primorja sa ubjedljivih 63:84.

Interesantna vijest nam stiže iz Amerike, tačnije Los Anđelesa, gdje su tamošnji mediji pronašli jedan veoma zanimljiv statistički podatak.

“Španija je, i pored toga brojnih otkaza, napravila izuzetno kvalitetnu ekipu. To je skup igrača, koji već godinama igraju ACB ligu, najjaču u Evropi”, ističe Sekulić.

Strana 1 od 139