Mlada reprezentacija Crne Gore poražena je u 1/8 finala Evropskog prvenstva u njemačkom Čemnicu od selekcije Francuske sa ubjedljivih 70:37.

Kadetska reprezentacija Crne Gore savladala je danas u Tivtu ekipu Bosne i Hercegovine u drugom pripremnom susretu za Evropsko prvenstvo koje se od 10. do 18. avgusta održava u Novom Sadu, rezultatom 81:77.

Centar Mornara Radoje Vujošević (29) ostaje i naredne dvije sezone u redovima aktuelnog šampiona Crne Gore.

Mlada košarkaška reprezentacija sa trećeg mjesta plasirala se u osminu finala Evropskog prvenstva. Naš tim je usljed skraćene rotacije djelovao prilično istrošeno u meču sa Turskom, a dosta toga je posljedica izuzetno napornog meča protiv Litvanije u prvom kolu, koji je nesrećno izgubljen.

Kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je u prvom pripremnom susretu za Evropsko prvenstvo (10-18 avgust Novi Sad) odigranom u Tivtu od vršnjaka iz Rusije, rezultatom 67:75.

Višetruki svjetski šampion u basketu 3x3, ekipa Novog Sada, opravdala je ulogu favorita na turniru u Baru, savladavši u finalu Olimp, rezultatom 21:19.

Juniorska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je i u drugoj prijateljskoj utakmici odigranoj u Mostaru protiv domaće Bosne i Hercegovine, rezultatom 66:62.

Mlada reprezentacija Crne Gore pobijedila je danas u njemačkom Čemnicu ekipu Velike Britanije u meču drugog kola Evropskog prvenstva, rezultatom 80:70.

Silovito je zakucao Marko Simonović u finišu regularnog dijela meča sa Litvanijom, pokazavši zašto ga Amerikanci vide u vrhu NBA drafta naredne sezone, ali nažalost njegov sjajan potez nije nagrađen pobjedom crnogorske U20 reprezentacije.

Košarkaške U18 selekcije Bosne i Hercegovine i Crne Gore u sklopu priprema za EP (Letonija 28. jul - 5. avgust) odigrale su pripremnu utakmicu u Mostaru, u dvorani Bijeli Brijeg, a domaćin je pobijedio košem Ilića u posljednjoj sekundi rezultatom 69:68.

Strana 1 od 756