Kadetska reprezentacija Crne Gore propustila je meč lopte protiv Španije i Estonije, pa će težim putem pokušati da izbori opstanak u A diviziji Evropskog prvenstva.

Treća stanica ''Quest Tour-a'' u basketu 3na3, čiji su organizatori ''3x3 Montenegro'' pod okriljem FIBA-e, biće Gradski trg u Bijelom Polju.

Kadetska reprezentacija Crne Gore nije iskoristila prvu meč loptu za opstanak u A diviziji Evropskog prvenstva u Novom Sadu.

Košarkaši Mornara okupili su se danas u dvorani Topolica, poslije ljetnje pauze. Dobrodošlicu su im poželjeli šef stručnog štaba Mihailo Pavićević, glavni menadžer kluba Đorđije Pavićević, potpredsjednik kluba Đuro Ostojić i sportski direktor Drago Spičanović.

Crna Gora će od sjutra do 25. avgusta biti domaćin Evropskog prvenstva B divizije za košarkašice do 16 godina.

U utorak veče je i drugi od četiri Mornarova Amerikanca doputovao u Bar. To je krilni igrač Vinston Šepard (25, 203 cm), prošlogodišnji član Santa Kruz Voriorsa.

Kadetska reprezentacija Crne Gore pretrpjela je debakl u 1/8 finala Evropskog prvenstva u Novom Sadu protiv selekcije Španije, koja je trijumfovala rezultatom 102:49.

Crnogorski veteran Marko Popović igraće naredne sezone u slovačkom Košarkaškom klubu Prievidža.

Mladi crnogorski reprezentativac Pavle Jovićević pridružiće se svom zemljaku Jakovu Milošević u Kampliju, ekipi koja je član italijanske B lige.

Crnogorski centar Milan Šuškavčević novi je član španskog trećeligaša (LEB Plata), ekipe CB Viljarobledo, ozvaničeno je iz kluba.

Strana 1 od 764