All Star 2014: Djeca i roditelji prezadovoljni, planiramo podizanje starosne granice

Napisao:  Pročitano 2451 puta sreda, 09 decembar 2015 11:14

Košarkaški klub ''All Star 2014'', osnovan od strane crnogorskih košarkaških zvijezda Vlada Šćepanovića, Nikole Pekovića, Sava Đikanovića i Dragana Pejića, polako ulazi u četvrti mjesec rada.

Mini-basket selekcija djece od 6 do 10 godina i pioniri (10-12) pod budnim okom Dragana Pejića i Sava Đikanovića treniraju u salama podgoričke Gimnazije i Osnovne škole ''Vladimir Nazor''..

Treninzi su prilagođeni uzrastu polaznika škole košarke, a njihov osnovni cilj je da kroz dobro druženje djeca razviju svoje fizičke sposobnosti.

Skladno tome klub je krajem novembra organizovao pregled stanja posture tijela djece, na kojem je fizioterapeut Nemanja Peković skrenuo pažnju na probleme koje imaju i koje treba riješiti radi adekvatnog razvoja.

Trener i jedan od osnivača kluba, Savo Đikanović, istakao je zadovoljstvo učinjenim u prvom tromesječju postojanja i odzivom djece, i izrazio nadu da će njihova škola uskoro postati prepoznatljiv brend:

''Sa velikom satisfakcijom možemo da konstatujemo da su roditelji prepoznali kvalitet, o čemu svjedoči veliki odziv djece. Zato već od januara planiramo da proširimo školu i da podignemo starosnu granicu na 14 godina, čime bismo omogućili i starijoj djeci koja su pokazala interesovanje da postanu naši članovi. I djeca i roditelji su prezadovoljni dosadašnjim treninzima i ozbiljnim pristupom koji smo pokazali od prvog dana. Trenutno u školi imamo oko 50 polaznika koji svaki sljedeći trening željno i sa nestrpljenjem iščekuju. Treninzi za mini-basket se održavaju u sali Gimnazije, gdje djeca treniraju tri puta, dok u školi Vladimir Nazor pioniri treniraju četiri puta nedjeljno. Njih treniramo Dragan Pejić i ja. Sigurni smo da će naša škola zaživjeti i da će u narednom periodu biti prepoznatljiva po dobrom radu.''

Svi zainteresovani za upis u školu košarke ''All Star 2014'' sve potrebne informacije mogu dobiti na telefon 067/032-132 ili putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..