Nikšić, grad košarke, krajem prošle godine je dobio novi klub u kojem će djeca imati priliku da se kroz lijepo druženje i kvalitetan rad skladno razvijaju i u uče tajne najljepše igre na svijetu.
Za samo 10 godina postojanja osvojiti 9 zlatnih , 6 srebrnih i 3 bronzana odličja u takmičenjima KSCG je nešto čime se malo ko može pohvaliti u crnogorskoj ženskoj košarci.
Poznato je da je Nikšić grad košarke, koji je iznjedrio mnogo vrsnih košarkaša. U gradu pod Trebjesom punom parom radi nekoliko poznatih škola košarke, a jedna od njih je KK Montenegro, koja je Crnoj Gori dala nekoliko reprezentativaca u mlađim selekcijama, ali i ''izbacila'' afirmisane igrače poput Pavlićevića, Barovića, Gajovića...
Košarkaški klub ''All Star 2014'', osnovan od strane crnogorskih košarkaških zvijezda Vlada Šćepanovića, Nikole Pekovića, Sava Đikanovića i Dragana Pejića, polako ulazi u četvrti mjesec rada.
Omladinski košarkaški klub "ŠUŠANJ" nedavno je napravio prezentaciju kluba i košarkaškog sporta u Osnovnoj školi "Anto Đedović" u Baru.
Strana 1 od 4