Mlada reprezentacija Crne Gore poražena je od selekcije Turske u trećem, posljednjem kolu grupne faze EP u Čemnicu. Turci su savladali našu selekciju sa ubjedljivih 89:60 zauzevši tako drugo mjesto u grupi.
Juniorska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je i u drugoj prijateljskoj utakmici odigranoj u Mostaru protiv domaće Bosne i Hercegovine, rezultatom 66:62.
Mlada reprezentacija Crne Gore pobijedila je danas u njemačkom Čemnicu ekipu Velike Britanije u meču drugog kola Evropskog prvenstva, rezultatom 80:70.
Silovito je zakucao Marko Simonović u finišu regularnog dijela meča sa Litvanijom, pokazavši zašto ga Amerikanci vide u vrhu NBA drafta naredne sezone, ali nažalost njegov sjajan potez nije nagrađen pobjedom crnogorske U20 reprezentacije.
Košarkaške U18 selekcije Bosne i Hercegovine i Crne Gore u sklopu priprema za EP (Letonija 28. jul - 5. avgust) odigrale su pripremnu utakmicu u Mostaru, u dvorani Bijeli Brijeg, a domaćin je pobijedio košem Ilića u posljednjoj sekundi rezultatom 69:68.
Strana 1 od 888